Informatie aanvragen

Accelerate IT:
verkorte cursussen voor professionals

Leren met collega’s loont

Investeer je in jouw teams, dan wil je natuurlijk resultaat. Met de hbo-cursussen van Fontys ICT blijven jouw werknemers up-to-date in de steeds veranderende ICT-wereld. De cursus biedt werknemers diepgaande kennis, een professioneel netwerk, praktijkervaring, persoonlijke groei en verbeterde carrièremogelijkheden. Neem je collega’s en je eigen praktijkcase mee!

Praktisch

De cursussen Data Driven Business Lab en AI for Society volg je in Eindhoven op StrijpT. In 18 weken, 1 dag in de week doe je kennis en praktijkervaring op. De kosten voor deze cursus bedragen € 1.067 (BTW vrijgesteld). Ervaring in de IT is hierbij mooi meegenomen maar zeker niet vereist. De cursus generatieve AI duurt een of twee dagen (in overleg) en kost € 216 per deelnemer per dag.

Data Driven Business Lab

Geef je carrière een boost met toegepaste data skills. Je hoeft geen ICT-specialist te zijn, om te zien welke impact technologie heeft op de manier waarop we werken. In een steeds veranderende wereld moet je blijven leren om voorop te blijven lopen en up-to-date te blijven in je vak.

Meer informatie en aanmelden

AI For Society

Geef je carrière een boost met AI skills. Deze cursus bereidt je voor op een toekomst met AI, waarin je niet alleen de AI-taal spreekt en begrijpt, maar waarin je je expertise kunt gebruiken om mogelijkheden te zien voor innovaties die echt iets toevoegen aan de maatschappij.

Meer informatie en aanmelden

Ontdek generatieve AI: Een- of tweedaagse cursus voor professionals

Stap in de wereld van generatieve AI met onze een- of tweedaagse cursus, speciaal ontworpen voor professionals die de kracht van AI-tools willen omarmen en integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Of je nu zelfstandig komt of met collega's en een eigen casus wilt inbrengen, deze cursus biedt een perfect balans tussen theorie en praktijk. Elke maand is er een nieuwe instroommogelijkheid, dus je kunt je inschrijven wanneer het jou uitkomt.

Heb je interesse? Mail ons voor meer informatie!

Mail naar accelerate-it@fontys.nl

Waarom als bedrijf meedoen aan een van deze cursussen van Fontys ICT?

  • Bijscholing van huidig personeel: Bestaande medewerkers verbeteren hun vaardigheden op het gebied van AI, digitalisering en datagedreven werken.
  • AI-Integratie: Medewerkers leren hoe AI te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit leidt tot efficiëntere processen en een betere besluitvorming.
  • Samenwerking en netwerken: Het programma biedt bedrijven de kans om samen te werken met Fontys ICT en andere deelnemende bedrijven. Hierdoor ontstaan waardevolle netwerkmogelijkheden en kennisdeling.

Kortom, het programma biedt bedrijven de mogelijkheid om hun personeel op te leiden en te versterken, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het ecosysteem van de Brainport regio en de regio daarbuiten.

Meer informatie of specifieke wensen?

Heb jij als bedrijf een specifieke uitdaging of wil je elementen uit verschillende programma's combineren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail ons: accelerate-it@fontys.nl

Aansluiten op de behoefte van bedrijven in de Brainport regio

“Onze ambitie is om professionals te ondersteunen bij de overgang naar AI, digitalisering en datagedreven werken. We bieden cursussen voor medewerkers en werkzoekenden om kennis en praktijkervaring op te doen. Dit stelt bedrijven in staat om personeel meer op basis van data te laten werken of AI te integreren. Werkzoekenden kunnen beter instromen in dit vakgebied, terwijl professionals gericht kunnen opscholen om hun vaardigheden te verbeteren. We hebben gemerkt dat professionals zich heel graag willen ontwikkelen, maar dat tijd het grootste struikelblok is. Met dit 18-weekse programma bieden we maatwerk aan deze doelgroep én leveren we een bijdrage aan het ecosysteem van de Brainport.”

Joris van der Straten - Programma Manager

Meer informatie

Wil je meer informatie over Accelerate IT? Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Curious to learn more about the InnovationLab? Get in touch!

Let's talk!